Tordagsherrerne

Velkommen til Torsdagsherrerne 2021

For os er golf alvorlig sjov. Vi konkurrerer, og har det samtidig rart med hinanden. Ved at være med hos Torsdagsherrerne bliver du bedre til at spille golf. Du får mange hyggelige timer på golfbanen, og du udvider din bekendtskabskreds.

Alle mænd på 18 år og ældre, som har et handicap på 36 eller derunder, og som er medlem af Golfklubben Lillebælt, er velkomne til at være med hos Torsdagsherrerne.

Vores hovedturnering finder sted i sommerhalvåret fra april til udgangen af oktober, men vi har også en vinterturnering fra november til marts.

Vi har om sommeren et antal starttider fra kl. 13.00 og igen fra kl. 16.00. Der er med andre ord spillemuligheder for både dig, der har fri om dagen, og dig, der har et arbejde at passe. Der puttes om startrækkefølgen ca. 15 minutter før første start. Det er altså ikke de samme, du spiller med hver gang. Du får hele tiden nye bekendtskaber.

Den første torsdag i hver måned har vi gunstart kl. 16.00 med forskellige spilformer efterfulgt af fællesspisning og præmieuddeling i klubbens café.

Hvert år på Kr. Himmelfartsdag tager vi på en dagstur til en anden dansk golfbane og spiller en 18 hullers match og får en hyggelig frokost. Ligeledes arrangerer vi en weekendtur med overnatning i august. Målet kan være såvel danske som udenlandske golfbaner, hvor vi bestræber os på at spille på mindst to forskellige baner.

Vi glæder os til at se både gamle og nye medlemmer.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen