Mix-Parturnering

 

MIXED-PARTURNERING

Parturneringen har været en del af klubbens sociale liv i over 20 år!!

Vi mødes en gang om måneden i perioden April-September, hvor vi spiller greensome og foresome. De 6 matcher afsluttes hver gang med fællesspisning, præmieuddeling for dagen og en masse hygge. Det koster er 50 kr. til præmiekassen pr. gang. Der er præmier til hvert fjerde deltagende par (fx: 20 par udløser 5 præmier), samt masser af konkurrencer undervejs.

Man kan deltage i 1 match eller samle point til den gennemgående turnering. Her spiller vi med et grandprix pointsystem, hvor der gives 12p. til vinderparret, 10p. til nr. 2, 8p. til nr. 3 osv. Man får altid et point for at deltage. Parrets samlede resultat er summen af de 3 bedste matcher, sammenlagt med de point man får til afslutningsmatchen. Det skal være den samme partner man spiller med i de tællende matcher for gennemgående turnering.

For at deltage skal holdet bestå af en mand og en kvinde, på min. 18 år. Man må gerne spille med en partner fra en anden klub, denne skal betale og registerets som greenfee spiller ved ankomst. Alle er velkommen til at deltage i en eller flere matcher, der er intet krav til samme makker i de enkelte matcher, kun for den gennemgående turnering.

Tilmelding og yderligere information om hver match findes i golfboks.
Datoer for 2021:
Lørdag 17/4 gunstart kl. 13
Fredag 21/5 gunstart kl. 16
Fredag 18/6 gunstart kl. 16
Fredag 16/7 gunstart kl. 16
Fredag 13/8 gunstart kl. 16
Lørdag 11/9 afslutningsmatch gunstart kl. 14

Vi glæder os til at se jer 😊

Ingerlise & Flemming
Sickan & HC