Kaninudvalgets formål

Det er udvalgets formål at lave en turnering, hvor kaniner har mulighed for at spille en gang golf sammen med andre kaniner og handicapspillere. Der er også mulighed for at få sit handicap reguleret.

Der afholdes turnering en gang om ugen – nemlig hver onsdag i perioden 1. april til 30. september.

Spillere med lavt handicap spiller med/mod spillere med højt handicap. Formålet med dette er, at bringe klubbens medlemmer tættere hinanden. På golfbanen er det de erfarne spilleres opgave at vejlede de nye spillere om etik og korrekt færden på golfbanen.

Reglen om at der ikke må gives/modtages råd i turneringer gælder ikke i kaninturneringerne.

Udvalget er med til at udbrede kendskabet til golfreglerne ved at udfærdige spørgsmål, som spillerne har mulighed for at svare på. Den sidste onsdag i hver måned er der mulighed for at tage regelspørgsmål op eller belyse en specifik regel, som regeludvalget vil svare på denne dag.

Efter matchen samles man i klubhuset til en hyggesnak. Man sætter sig sammen med de spillere, man har været sammen med på runden og får en god snak om bl.a. spillet, medens man afventer resultaterne og præmieoverrækkelsen. Man tager altså del i det sociale sammenhold, hvilket er med til at danne en stærk klub. Samtidig er det med til at opbygge relationer til andre spillere og man kan skabe kontakter som kan udmønte sig i flere private golfrunder.

Hele ideen med Kanin-matcherne er, at det gerne skulle ende med mange gode golfoplevelser for gamle, men i særdeleshed for nye spillere.