Bliv sponsor

Kære Sponsor og potentielle sponsorer

Velkommen som sponsor i Golfklubben Lillebælt – med Danmarks absolut bedste udsigt til at blive set.

Golfklubben er en sund og velfungerende klub med ca. 890 seniorer og 80 juniorer, der alle har mulighed for at nye spillet på en flot bane i utrolig dejlige omgivelser – lige ned til Fænøsund og tæt på Middelfart by. Og det samme har vores mange gæstespillere, som vi hvert år tager imod med stor glæde.

Klubben og dens mange frivillige lægger et stort arbejde i aktiviteterne omkring klubben – herunder juniorer – elitearbejde, men også på en række andre områder lige fra bane og udenomsarealer til regelundervisning og turneringsafvikling.

For at drive en golfklub er det ikke nok alene med kontingenter og masser af frivilligt arbejde. Vi er også afhængig af at vi har en masse sponsorer – og det er her at du som sponsor kommer ind i billedet.

Som sponsor har du en unik mulighed for at gennemføre aktive arrangementer for dine medarbejdere – kunder eller forretningsforbindelser. Derudover får du mulighed for at synliggøre dig via vores hjemmeside – vores nyhedsbrev – deltagelse i GKLs erhvervsklub, hvor du får muligheden for at netværke med andre sponsorer.

Vi har således rigtig meget at byde på, der kan bringe værdi til din virksomhed eller hvis du blot vil støtte en sund forening.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som en del af vores sponsorkreds.

Med venlig hilsen

Golfklubben Lillebælt

 

Se Sponsorpakker

 

Sponsorudvalget

Inge Lise Hummelgaard – ihummelgaard@hotmail.com

Jørgen Rasmussen – jvrasmussen@live.dk

Anette Kühl Lund – sekretariatet@gkl.dk