Protræner

Træner

Søren Max Nielsen er A-pro og medlem af Dansk PGA. Har spillet golf siden 1986 og været træner siden 1996. Deltager løbende i efteruddannelse i ind/udland.

logo_pga

Undervisning

Golf skal være sjovt, og da spillet er teknisk krævende, er det vigtigt med løbende undervisning for både nye og rutinerede golfspillere. I undervisningen bruges videooptagelse og V1 analyse program for lettere at få forståelse for de ting der skal arbejdes med. Der undervises i alle typer slag og på alle niveauer. For at få optimal udbytte af sin undervisning er det vigtigt at få øvet på de nye ting og reglmæssigt få fulgt op på dem.

Lektionspriser

1 Lektion 20 min 160 kr.

6 Lektioner 850 kr.

Banelektion 1 time 500 kr./pers

Lektioner bookes i proshoppen eller på tlf. 64 419 419

Custom fit

Der custom fittes udstyr fra Wilson Staff og Taylormade. Der bruges dynamisk fitting på åben drivingrange (intet net, så vi dermed opnår det bedste resultat), og der bruges det sidste nye fitting udstyr. Der rådes over Fligthscope radar, som giver alle data om boldens flugt.

Customfit 500Kr.  (gratis ved køb af udstyr)

Bookes i proshoppen eller på tlf. 64 419 419

http://flightscope.com/

http://taylormadegolf.eu/

http://www.wilson.com/en-gb/golf/

taylormade_logo            wilson_staff_custom                     Xi-Image-with-Unit

 

Firma/familiegolf

Er i en gruppe fra 6-? personer, har vi sammensat et forløb, hvor I starter med at få undervisning på vores drivingrange og efterfølgende spiller I på vores 9 huls par 3 bane. Varighed  2,5 – 3 timer. Pris 250 kr./pers.