Om GKL

Klubben blev grundlagt i 1990, og 18-hullers banen indviet i 1993. Klubbens areal er beliggende i den sydlige del af Middelfart, ned mod Lillebælt i et naturskønt område med udsigt over bæltet til Fænø og Jylland, med Skamlingsbanken som vartegn.

Nærmeste nabo er Middelfart Marina på den lavere del af området, og den kuperede del – med måske Danmarks flotteste udsigt – grænser på landsiden op til et frodigt landbrugsområde.

Landbrugsejendomme Kristianslund og Lundbjerggård

Banen er anlagt på to landbrugsejendomme Kristianslund og Lundbjerggård. Den sidstnævnte danner rammen om klubbens aktiviteter, hvor den smukke hovedbygning rummer restaurant og klublokaler, og i de øvrige bygninger er der indrettet pro-shop, sekretariat, bag-rum, omklædning, værksted og maskinhus.

9-hullers pay & play bane, driving range, træningsbunker og green

18-hullers banen løber nænsomt gennem landskabet. I umiddelbar nærhed af klubhuset ligger en 9-hullers par 3 bane, driving range, træningsbunker og green. Putting-green er placeret foran klubhusets store sydvendte terrase.

I Golfklubben Lillebælt lægger vi stor vægt på en velplejet og flot bane – det skal altid være en dejlig oplevelse for medlemmer og gæster at spille vores bane.